Блог Чугаєвої Олени Анатоліївни майстра виробничого навчання з професії "Кухар; кондитер"

Страницы

  • Головна
  • Портфель успіху
  • Нормативні документи
  • Методичні розробки уроків
  • Досягнення моїх учнів
  • Презентації
  • Робота кухні-лабораторії
  • Мої публікації
  • Майстер класи
  • Сучасні тенденції оформлення страв
  • Фотогалерея
  • Відеотека
  • Електронні ресурси
  • Електронний навчально-методичний комплекс
  • Кондитерське мистецтво
  • Інфографіка
  • Дистанційне навчання

вівторок, 13 березня 2018 р.

Презентації


1. Гарячий цех
2. Італійська кухня
3. Кондитерський цех
4. Омлети
5. Польська кухня
6. Страви французької кухні
7. Столовий посуд і прибори
8. Страви з риби
9. Французька кухня
Опубліковано Олена Чугаєва о 00:58
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)
Back to TOP
ДНЗ "Подільський центр ПТО"

Про мене

Моє фото
Олена Чугаєва
Дивитися мій повний профіль

Пошук

Wikipedia

Результати пошуку

Translate

Розмір тексту


+ + + + +
Календар свят

Архів блога

  • ►  2021 (3)
    • ►  листопада (1)
    • ►  жовтня (2)
  • ▼  2018 (5)
    • ▼  березня (5)
      • Робота кухні-лабораторії
      • Презентації
      • Методична розробка уроку ЯЙЦЯ
      • Методична розробка
      • Нормативні документи
  • ►  2013 (3)
    • ►  березня (3)
Час в Кам'янці-Подільському

Загальна кількість переглядів сторінки


Зворотній зв'язок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Прихильники

Тема "Захоплення". На платформі Blogger.