КУХАР:- Посібник «Карвінг»
- Посібник «Кондитерський крем та оздоблення з нього»
- Посібник «Приготування страв кухонь (народів світу)»
- Посібник «Приготування салат коктейлів»
ЕЛЕКТРОННИЙ ПОСІБНИК
ОФ-3. ВИКОНАННЯ ЕТАПІВ ПІДГОТОВКИ ЗАЛУ ДО РОБОТИ ТА ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ
Доцяк В.С. Українська кухня
Академія успішних кухарівhttp://www.videoculinary.ru/ - Уроки бабусі Еми
http://www.edimdoma.ru/ - Відео уроки від Юлії Висоцької
http://eda.ru/school - Відеоуроки
http://gastrolab.com.ua/category/vydeo/ - кулінарні відео - курси Гордона Рамзі
http://smachno.stb.ua/-все буде добре
Немає коментарів:
Дописати коментар