Блог Чугаєвої Олени Анатоліївни майстра виробничого навчання з професії "Кухар; кондитер"
Страницы
Головна
Портфель успіху
Нормативні документи
Методичні розробки уроків
Досягнення моїх учнів
Презентації
Робота кухні-лабораторії
Мої публікації
Майстер класи
Сучасні тенденції оформлення страв
Фотогалерея
Відеотека
Електронні ресурси
Електронний навчально-методичний комплекс
Кондитерське мистецтво
Інфографіка
Дистанційне навчання
КНД-3.2.4 Приготування масляних кремів
Приготування масляних кремів
Урок 11
Урок 12
Урок 13
Урок 14
Урок 15
Урок 16
Урок 17
Урок 18
Урок 19-22
Гурток заняття 2
Метод розробка виробничого навчання КНД-3.2.4
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар